Puch en Tomos Club Vlaanderen


Puchmuseum Leo Van Kester
Ons viel de eer te beurt om vergast te worden op een rondleiding in het prive-puchmuseum van Leo Van Kester, in Wateringen bij Den Haag.
Leo is een begrip in het Nederlandse puchmilieu. In het laatste nummer van het PTCN-clubblad (jaargang 2005, tweede kwartaal) werd er nog een uitgebreide reportage gewijd aan zijn unieke privé-collectie. Ook dit was op zich spraakmakend, aangezien weinigen tot op heden die eer vergund was.
Enkel enkele spitsbroeders, zoals de ons in Vlaanderen intussen erg bekende Professor Puch (Robbert Brouwer), konden tot op heden met weemoed en gezonde bezitsdrang terugdenken aan hun visite(s) bij deze erg succesvolle en ondernemende fietsenmaker-zakenman.
Zijn vrouw, Beps, vindt het allemaal goed, zolang ie s´avonds niet vergeet om terug tot de huiselijke bezigheden over te gaan. Want een sleutelaar zoals Leo durft wel eens de klok vergeten en heeft dan enkel zijn knorrende maag als aanwijzing dat het tijd wordt om die fietswerkplaats dan toch maar te verlaten tot het weer ochtend wordt.
Wij laten je alvast meegenieten van al dat moois middels bijgeplaatste foto´s die we er namen. Geniet ervan !Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539