Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag van de PTCV winterrit 2017
17-12-2017 Melsele
Op de heenreis was de organisatie al een flink wat tijd verloren door een defecte fietslift in Antwerpen. Hierdoor moesten we de pont met zondagsdienst nemen waardoor we pas ruim een uur na gepland vertrek bij de Halve Maan stonden.
Boris en Philippe de enige deelnemers, met 2 knappe maxi´s, die waren juist extra vroeg toegekomen, dus iets minder blij.. Maar gelukkig hadden ze warm kunnen schuilen.

Na een korte begroetings ronde gingen we op pad, voor een beschaafd rondje van dik 30km. Met 4 brommers en 6 personen al gelijk het eerste modderpad vermijden, want dat hadden we op de heenweg al afgekeurd na 2 bijna val partijen.
Gezien de mooie temperatuur van een graad of 6, en droog vooralsnog, voor een winterrit geen echte straf.
Dit bracht ons door de velden van de schelde polders naar Haasdonk waar we neerstreken voor een drink stopje aangeboden door de PTCV.
Philippe zwaaide even later af naar huis, de N70 op.
De rit voerde ons verder door weide en bos, om ineens Boris met panne te zien stilvallen. Na wat driftig gesleutel, bougie wissel etc. kwam z´n brommer weer op gang, en hebben we ons maar snel naar de Halve Maan gespoed voor het donker. Afscheid genomen van Boris, en nog even van de lokale Hamburgers geproefd voor we ook weer terug gingen rijden, eerst weer met ´t pontje van Kruibeke. Dan met n tussenstopje in Ekeren richting Essen. Helaas was het droog weer toen al even over, en kwamen we drijfnat thuis.


Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539