Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag van de PTCV winterrit 2016
18-12-2016 Melsele
Met een opkomst van Evert, Yani, Johan en Wendy, Peter en Astrid, en Toon die ons uit kwam zwaaien (even vanuit Limburg) niet echt een mega opkomst. Al was het behalve grijs eigenlijk best goed voor de tijd van het jaar met zeker 8 graden, en vooral droog... De eerste rit waar we allemaal platen moesten hebben ;-) Nu had alleen d´n hollander daar last van, en de rest zat nog op de DIV te wachten.. Dus een politie luwe route gekozen om het niet te hoeven uitleggen.
Na een wat laat vertrek uit de Halve maan, waar het binnen lekker warm was en satekes en hamburgers ook goed op temperatuur, vertrokken richting Doel.
Bij een tussenstopje na enkele kilometers bleek het blok van Yani toch wel heel veel geluid extra te maken, en werden we ongewild ook nog getuigen van een jacht tafereel.. op de openbare weg(?!) Efin, weg vervolgd over de modderige landweggetjes van de polders. Na ons neus even in het Hollandse Nieuw-Namen gestoken te hebben, aan de goede kant van de grens in Kieldrecht wat gedronken, en wegens het intredende donker de route verkort. Zo weer vlot terug op de basis met nohg maar eens een stopje onderweg natuurlijk. Wonderwel was Yani z´n blok ineens stil geworden... Dus weer een rit zonder echte pannes uitgereden.


Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539