Puch en Tomos Club Vlaanderen
Hier kan je jezelf inschrijven als PTCV lid, met het formulier onderaan op deze pagina.

We onderscheiden 2 soorten leden:

 • 1 - Vanaf dat je hier bent ingeschreven ben je aspirant lid, je ontvangt dan de PTCV nieuwsbrief waarin weetjes en aankondigingen staan voor ritten en meetings.
 • 2 - Om een volledig clublid te worden moet je 9 euro overmaken op rekening BE78-7330-1474-9686 tnv P. Staal / PTCV, te Essen.(BIC code KREDBEBB)
  Als je betaling binnen is krijg je ook de BEHVA gegevens toegestuurd, en ontvang je natuurlijk ook de PTCV nieuwsbrief en geniet je bijv. van 10% korting op aankopen bij Loods41, zie onderaan de pagina.
  Dan ben je ook ingeschreven als full club member bij de Belgian Historic Vehicle Association, kortweg BEHVA (voorheen BFOV). Een overkoepelende oldtimer vereniging die heel wat te bieden heeft :
  • Lidkaart BEHVA, op vertoon waarvan je bij diverse evenementen korting geniet.
  • Gratis Magazine Retro Classic News, een lijvig blad wat je 4x per jaar mag ontvangen.
  • Gratis advies ivm je oldtimer, juridisch en ook practisch.
  • Goedkoopste tarieven voor betalende diensten, en dus ook 20 euro korting op het aanvragen van een bouwjaar attest wat je nodig hebt voor je brommer kenteken van voor bouwjaar 1973!
  • Alle mailings (met rit en evenementen aankondigingen, deze optie is eventueel uit te zetten via het leden portaal)
  • Onderschrijven van de BEHVA verzekeringsproducten, en dat is niet mis, zo geniet je bij Marsh van de voordeligste oldtimer tarieven voor je bromfiets. de exacte procedure ga je kunnen lezen op onze site( tzt).
  • Alle kortingen die aangeboden worden door de BEHVA en haar partners
  • Toegang tot het ledenportaal via de website, waar je ook je bromfiets gegevens kan ingeven bijv. zodat je alles opgeslagen hebt als je brommer ooit gestolen wordt of je de gegevens ergens anders voor nodig hebt.
  Je wordt altijd ingeschreven als aspirant lid, maar we zouden je betaling graag binnen 10 dagen ontvangen om de verwerking zo goed mogelijk te laten verlopen.

  Alle communicatie gaat verder per e-mail verlopen dus zorg dat je het e-mail adres goed invult, en ons ook op de hoogte stelt als dit veranderd. De enige backup die we anders hebben is je telefoon nummer of, als je de gegevens bij de BEHVA wijzigt.. Ook heel belangrijk als je het blad van ze wil blijven ontvangen!.

  Het Clubjaar loopt van 1 Januari tot 31 December, met een coulance van 2 maanden, dus wie na 30 Oktober betaald is ook gelijk lid voor het hele volgende jaar.
  Je lidmaatschap kan je opzeggen per e-mail, of volgt automatisch na niet voldoen van de eerste verstuurde factuur na 2 maanden.

 • Je geniet als volledig PTCV clublid 10% korting bij de Puch en Tomos specialist Loods41 vlak bij Rotterdam in Nederland.
  (ja, ze versturen ook per post ;-)) Zie www.loods41.nl

  PTCV inschrijf formulier
  Soort inschrijving:
  Familienaam:
  Voornaam:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Land:
  Telefoonnummer:
  Email adres:
  Geslacht:
  Geboortedatum: dd/mm/jjjj
  Indien reeds BFOV-lid, uw lidnummer:
  Welk type(n) bromfiets(en) heb je en wat is hun bouwjaar:
  Brommers en opmerkingen:
  Om robot ingaves tegen te gaan, vragen we u om hieronder het controle getal : 5795 in te voeren. 
  Controle getal :
   

  Copyright © PTCV 2004 - 2023
  Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539