Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag PTCV Zomerrit 2015
Zo 23 Augustus 2015
Aankondiging : Zo 23 Augustus Sint Huijbrechts Hern: PTCV Zomerrit 2015 Samenkomst vanaf 10u30 vertrek 11u00 Parking sint Hubertus zaal Hernerweg 139 sint Huibrechts Hern, (schooltje is tegen dan misschien afgebroken) Rondrit in de ban van DE BIKER BOYS (debikerboys.be) TV een bezoek aan Nollekes winning ( eventueel wijn degustatie) ( nollekes-winning.be). De eerste aflevering van de bikersboys was bij nollekes, ook waar deze eerste rit van ze de weg af gaat is hier in Hardelingen daar gaan we even stoppen aan een oorlogs monumentje. De bikersboys waren ook in het fort (waren wij 2 jaar geleden) Eben Emael. Kijk naar you tube : Wat u niet zag in het fort..
Door de late aankomst van Peter en Johan, bijna een uur later vertrokken, met prachtig weer. Met 8 en bij-rijdster Wendy vertrokken we met zowaar weer eens een nieuw gezicht . Kopman Marco loodste ons al vlot naar het oorlogs monument in Hardelingen waar we een uitgebreid verslag kregen van wat er toen gebeurd was en zijn persoonlijke binding er mee.
Verder het mooie Limburgse land door, op weg naar Hasselt om daat van de lunch te genieten in de frituur van de zus van Nico. Toen vertrokken in stralende zon naar de VW meeting waar we prachtig getimed aankwamen, met nog net tijd voor een rondje over de expo voor er een monster bui losbarste. En met meer van dat fraais op komst zijn we toen gelkijk door gereden naar ons vertrekpunt. In de Tommen er nog een op gedronken, en het begon weer goed te plenzen.Dus zijn we toch compleet droog gereden, met wat geluk.

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539