Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag PTCV weekend 2015 in Manhay
19 t/m 21 Juni 2015
Chene-al Pierre (Manhay)
En hier weer een verslag van een fantastisch goed geslaagd PTCV weekend, vele probleemloze kilometers door prachtige gebieden heen gecombineerd met bourgondisch genot..

De aanloop naar dit weekend ging echter dit jaar niet echt soepel, integendeel het zou wellicht bijna niet eens meer doorgegaan zijn.
Afgelopen jaren zijn we in Stavelot geweest, super leuk en mooi gebied om te rijden en de locatie was goed betaalbaar en gaf ruimte aan genoeg mensen, en met de focus op het hemelvaartsweekend ging het dit jaar weer zo gebeuren..

ja niet dus, het vakantiehuis was al geboekt met hemelvaart dus dat mooie plan ging niet door.. en de financiele haalbaarheid kwam dus ook al in gevaar, ja zo´n weekend kost gewoon geld dat moet betaald worden, en dat is een lastig punt, inclusief heen en weer reizen, en nog wat kosten ter plaatse loopt het snel op, voor sommige teveel voor een weekendje toeren.. begrijpelijkerwijs.
Heb samen met peter staal nog wat concepten lopen verzinnen en het animo gepeild voor dit weekend, echter zonder een locatie en een datum wordt dat erg lastig voor iedereen om te plannen.. dat werkte dus ook al niet.
En intussen ging de tijd voorbij.. tot zondagavond 10 mei, toen ik de locatie in manhay vond, in de buurtgemeenschap Chene al Pierre.. haalbare prijskaart, en ik besloot een sponsoring te doen om de huur van het huisje wat te verlagen om het zo voor alle deelnemers interessant te krijgen. Wist niet hoe snel ik peter moest zien te bereiken.. dus bellen, mailen, tot ik laat op de avond eindelijk een reactie kreeg.. gelijk de boeking gedaan.. op 19 juni, met nog 5 weken te gaan dus. het moest lukken!!
Toch nog een PTCV weekend dit jaar.

maargoed, nu nog deelnemers, dat ging ook nog niet snel, door allerlei omstandigheden bij diverse leden konden de meeste niet mee helaas, uiteindelijk Toon en Peter wel, ik, wendy en mijn broer jan kees. Dus met wat Nederlanders de groep nog wat groter kunnen maken met Marco Vonk, Olga Kat, Kees de schoenmaker, en als klap op de vuurpijl ging Jan Oosterveld op het laatste moment toch nog mee, 9 deelnemers dus
Dus na weken van communiceren onderling ging eindelijk vorige week de voorbereiding beginnen, ik ging weer met de opel, kar met brommers en 4 man in de auto.. en alle rotzooi voor het hele weekend mee, eten, drinken, benzine etcetera.. de berg rommel die mee mot is toch heel wat..

En klaar voor de reis, vrijdag ochtend toch rond half negen vertrokken, en dat bleek later geen moment te vroeg.
onderweg Vonkie opgepikt in Eindhoven en bij de mcdrive maar het vreten gehaald, we zagen het niet echt zitten om de wagen met kar te laten staan op een drukke parkeerplek.. als we de combinatie met aanhanger al kwijt konden.. achter was nog ergens een parkeerplek waar we rustig konden eten wat helemaal geen straf was.

Verslag: Johan

foto´s Peter

foto's Olga

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539