Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag PTCV Lenterit 2014
27 April 2014, Gent
Aankondiging: Gent / Destelbergen: PTCV Lenterit De Ptcv lente rit om het brommer jaar te starten. Een rondrit in en om Gent, Verzamelen om 12 u aan de bibliotheek van Destelbergen. (Dendermondsesteenweg 420, 9070, Destelbergen) vertrek om 12.30. Het wordt een ritje door t groen, historie en havens van een kleine 60km. Net genoeg om het winterstof van je brommer te blazen.

Op een wat bewolkte dag voor het eerst een rit in Gent, uitgezet door Annelies. Helaas hadden we qua opkomst last van wat andere ritten daar in de buurt. Iets wat Toon en Nico die helemaal uit Limburg kwamen dus niet tegenhield. Maar ook Johan en Wendy hadden hun kilometers al gemaakt uit Hellevoetssluis..
Maar nog geen 200 meter na de start vond de vliegwielmoer van Peter´s Tomos het nodig om los te komen, zodat Johan gelijk aan de slag kon om er nog iets van te maken. Na dit oponthoud een mooie rit gereden, met tussenstop op terras van leuk klein café met een scooter aan de voorgevel.. verder langs de schelde Gent binnen gereden. Op de vrijdag markt nog wat gedronken en wat verderop een hapje gegeten. Langs veel water tot we er zelf op stonden, een pontje over de Schelde, om dan met een grote slinger door Oostakker weer in Dendermonde te eindigen . Na afscheid van de Limburgers en Philippe, aan de bibliotheek, nog eentje gedronken op een gezellig terras.
Een prachtige rit.

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539