Puch en Tomos Club Vlaanderen
PTCV 10 Jaar Feest
28/29 juni 2014, Essen
Ter gelegenheid van ons 10 Jarig jubileum hadden we met behulp van Johan, Wendy en een paar buurmannen in de hof van Peter een tent weggezet voor het feestje. Dat was uiteindelijk maar goed ook, want de verwachtte plensbuien op zaterdag bleven dan wel uit, maar ´s nachts en ´s ochtends had het nog wel even gegoten. Al vanaf zaterdag middag kwamen de deelnemers binnen druppelen, zetten tentjes op en schoven aan voor weer hernieuwde kennismaking en straffe brommer verhalen.
Tegen de avond stak Jan Bruyninckx (de beste slager van Duffel en omstreken) z´n bbq aan en konden we aan tafel. Waarna we de laatste gaatjes konden vullen met chili uit de keuken van Annelies, en tot een eind in de nacht natafelen, helaas begon toen het kampvuur goed brandde de regen en konden we weer binnen verder.
De volgende morgen kwamen er nog wat nieuwe gezichten bij voor de rondrit, die wegens een goede wolkbreuk een uurtje later begon.Dat was dan ook de enige regen die dag, zodat we met heerlijk weer een rondje hebben gereden over de Brabantsewal, met tussenstopje in Ossendrecht. Weer vlot de grens over naar het Pulptuur festival in Kapellen waar we nog wat gegeten en gedronken hebben, om dan met een best saaie weg terug rond 6 uur aan te komen in Essen-Hoek.

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539