Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag van de winterrit 2013
29-12-2013 Antwerpen

Na een week vol regen en wind, een spontane gift van de weergoden aan ons, met een heerlijk zonnetje en met bijna 10 graden zo mogelijk nog warmer dan de herfst rit.
Van het verzamelen vanaf 12 uur kwam niet veel, (al was Olaf er al vroeg bij) maar na half 1 werd het snel drukker zodat we na enen toch vertrokken met 11 personen.
Tony die ons had willen uitzwaaien (en onderstaande foto´s maakte, was al vertrokken..)
De tocht voerde ons door het centrum van Antwerpen, dus stoplichten genoeg, en met een kleine bougie wissel panne, om dan via Hoboken op de pont naar Kruibeke te belanden.
Daar aan de kerk bij ´ons huis´ alvast ene gedronken, om vervolgens door de weilanden en langs de kerk van Melsele bij de kerststal van de Halve Maan te belanden.. daar kwamen we niet weg tot het donker werd.
Een deel van de deelnemers met verplichtingen of andere prioriteiten trok al vooruit naar de kerst markt, waar de rest ook een half uurtje later aankwam na een route door Zwijndrecht, Burcht en de fietserstunnel.


Inzending Tony Wouters

Op de pont naar Kruibeke Drank en eten, met uitstekende bediening.. midden in de polder De kerststal van de halve maan, bij aankomst De kerststal van de halve maan, bij vertrek Waar zijn ze nou? Yes , we mogen er uit De kerstmarkt op de scheldekaai
Plaatjes van Peter

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539