Puch en Tomos Club Vlaanderen
verslag van de Lenterit 2013 PTCV rond Diest
5-5-2013
Aankondiging : Diest: PTCV Lenterit Beter laat dan nooit, een lenterit door het Hageland ongeveer 65 km met vertrek te Diest. Vertrekpunt aan de Lindenmolen (authentieke windmolen) nabij de ingang van het Provinciaal Domein Halve Maan waar voldoende parkeermogelijkheid is voorzien. Adres = Omer Van Oudenhovelaan, Diest. Samenkomst vanaf 11u30. vertrek 12.30 stipt. Onderweg is om 15u00 een bezoek voorzien aan een brouwerij te Wilderen http://www.brouwerijwilderen.be . Omwille van reservatie voor het bezoek graag een seintje bij Philippe philippe.vandenbosch@skynet.be of 0473-787886 . Tot dan.

Bij één van de eerste echte warme lente dagen een heerlijke rit verreden. Met guido als uitzwaai fan, redelijk bijtijds vertrokken voor een snelle, haast non-stop 45 km naar de brouwerij. Aldaar wat gedronken, rondleiding gedaan (gelukkig konden we onze helmen en jassen evenn in de stokerij achterlaten, want bij 25 graden was het er teveel aan om vol bepakt door de stokerij te moeten).
Met uitgedunde groep weer verder gereden, want de drie heren uit de buurt hadden het voor gezien gehouden. Even verder drink stopje gedaan want bij de brouwerij was niet echt meer plek op het terras. En dan weer vlot naar Diest, waarbij op het laatst ineens een paar mooie paadjes over een dijkje voor ons lagen.


Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539