Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag van de tweede zomerrit 2012
9 September 2012 - sint Huibrechts-Hern
Als deelnemers konder we noteren: Nico en Toon, onze voorrijder Marco. De twee plezante dames Marleen en Kristina, Etienne helemaal met de puch uit Vise en onze Evert met vriendin Aurelie.
Hadden we net gemist Wim en enkele vrienden.

Prachtig weer...wat nog meer (volle zon en wel 30 graden waarschijnlijk) zo vertrokken we omstreeks 11u45 zaaltje in sint Huibrechts-hern langs kleine wegeltjes aan een rustig tempo, perfekt uitgestippeld door Marco .
Via Rood kasteel en het kleine kerkje van Wintershoven, appel en peren boomgaarden. om zo rond 13u in Bilzen bij" Padam" lekker te eten en wat bij te praten want iedereen had genoten van de eerst 35km .
Dan vertrokken we in Bilzen de helling achter de brandweerkazerne op waarom speekt men hier van tweevoetjes weg? Inderdaad de helft van onze puchrijders moest met twee voeten aan de grond, niet boven te geraken.
Maar al vlug waren we op weg naar Hoeselt . Afspraak bij brouwerij Toeteler,daar werden we zeer enthoesiast ontvangen en werd er ook geproeft .... en toen was het stil ..klop klop ..het frisse lekkere bier daarbij de warmte .. de brouwer had het begrepen . Het tweede drankje kregen we mee en weg waren we voor het laatste stukje rit. Ook een wielerwedstrijd kon Marco zijn uitgestippelde rit niet verstoren, dan maar de andere kant op Marleen haar brommertje had op het einde moeilijk de haspengouwse heuveltjes op te geraken, maar gespaard van pannes en platte banden werd nog wat gedronken op de Tommen met de killometerteller op 64.
Evert en Aurelie reden nog even terug naar brouwer toeteler .....
groetjes Toon en Nico

Foto's van Nico
en nog een ruime inzending van Marleen :

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539