Puch en Tomos Club Vlaanderen
PTCV Herfstrit 2011
2-10-2011 Essen-Hoek
Op een historisch warme 2de Oktober aan 25 graden de herftrit gereden. Twaalf deelnemers aan de start waaronder weer wat nieuwe gezichten. Met een verzameltijd van 11.30 uur , maar na broodjes , kennismaking en bijpraten, een vertrek om half twee. Onderweg mooie fietspaden , zandwegen en veel landelijke wegen van 1 spoor breed, en een serieuze aanval op onze machines in een zandbak van een kilometer lang, met van kwaad tot erger, een zandpad met serieuze kuilen tot een echte woestijn - waarbij de tweebak van onze nieuwe deelneemster het opgaf op vermogen in de 1 - met sleutel~ en bijkom pauze er na.. zijn we toch rond geplande tijd in El Paso geraakt.
Stoffige wegen en los gebroken koeien, en vele kilometers achter ons latende. Je bent in het wilde westen of niet....
El Paso
In het cowbydorp ons vochtgehalte weer op peil gebracht op kosten van de club en onze Roosendaalse nieuwkomer Toon uit Roosendaal, daarna de weg naar station Kijkuit door de rimboe van Achterbroek en Kalmthoutse vilawijken voortgezet. Na een ´wij zijn volzet melding , jaja " bij DIAS aan de putsesteenweg, ons vertier maar gezocht bij het PUTS MEULEKE waar we uiterst welkom nog een rondje van Jan mochten genieten. Met bitterballen..als hollandse specialiteit..
Een echte grensrit want na 1 kilometer zaten we al op het hollandse Na 5 km niet meer, en de laatste 20 km zaten weer in Nederland, met vette fietspaden ;-) en onderweg dikke wolken, iedereen had ruim gesmeerd.. op de foto´s zie je het niet zo maar we hebben een goed spoor blauwe walm achter ons gelaten..

tot zover.. aanvullingen van tekst of foto´s zijn welkom op info@ptcv.be
met vr gr
peter

De Route

Foto's ingezonden door Toon en Nico (in willekeurige volgorde)

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539