Puch en Tomos Club Vlaanderen
Van de firma Bevro mochten we onderstaande mail ontvangen, dus voor wie belangstelling heeft....

Beste Puch en/of Tomos Liefhebber,

Enige tijd geleden is jullie vanuit Puch66 en WSI Collectables gevraagd of er interesse was in gedetailleerde schaalmodellen van Puch en Tomos brommers uit de jaren zestig en zeventig. Een overweldigend aantal mensen gaf toen aan interesse te hebben in dergelijke schaalmodellen. Na een tijd van schijnbare relatieve rust (achter de schermen is er keihard gewerkt om dit te verwezenlijken) is er echter heugelijk nieuws. De modellen zijn door de voorfasen gekomen en ze zien er schitterend uit! De verwachting is dat binnen niet al te lange tijd de productie wordt gestart waarmee de verwachtte leverdatum tussen eind november en begin december komt te liggen. Als alles meezit is levering voor de feestdagen dus mogelijk.

Zoals jullie wellicht weten worden er in totaal 4000 stuks geproduceerd. 1000 stuks Puch VS 50, 1000 stuks Puch MV50, 1000 stuks Tomos 2L en 1000 stuks Tomos 3L. Van ieder schaalmodel worden twee kleuren geproduceerd. Er zijn dus 8 mogelijkheden. We verwachten dat, door de enorme belangstelling van zowel clubleden als de detailhandel, de modellen spoedig uitverkocht zullen zijn. Vandaar deze vooraankondiging. We willen Puch en Tomos liefhebbers graag de kans geven om een of meerdere modellen veilig te stellen. Het is immers ontstaan uit initiatief van Puch en Tomos liefhebbers.

Om er zeker van te zijn dat een of meerdere schaalmodellen de jouwe worden is het nodig dat je een bestelling plaatst. Zoals jullie wellicht reeds hebben vernomen via de bulletins van de Puch66 club op www.puch66.nl, dragen wij zorg voor de distributie van de schaalmodellen. Jullie kunnen dus bij ons bestellen. Wij raden jullie echter wel aan dit spoedig te doen om teleurstelling te voorkomen.

Om te kunnen bestellen hebben we een site in het leven geroepen waar jullie de modellen kunnen bekijken en bestellen. Bovendien kun je hier wat meer informatie vinden over de schaalmodellen, Bevro International en de totstandkoming van de schaalmodellen. Deze site zal de komende weken verder worden uitgebreid met achtergrond informatie.

Belangrijke opmerking voor jullie is dat de bestelling vooraf betaald moet worden (doch uiterlijk voor 1 oktober 2010). Betaal je voor 1 oktober, dan weet je zeker dat het model ook het jouwe wordt. Betaal je na 1 oktober, dan bestaat de kans dat je achter het net vist.

Ga dus naar de site http://brommer.bevro.nl en bestel snel.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Bevro International BV


Copyright © PTCV 2004 - 2019
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539