Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag Winterrit 2009
27-12-2009 Antwerpen
Om 12 uur kwam de regen nog lekker uit de lucht zetten en stonden Jelle, Peter en het nieuwste lid, Yani Dom samen met zijn vader, gelukkig droog, te wachten op wat komen ging. Al snel kwamen de eerste deelnemers aan, deels met de brommer en voor een deel met de auto, zelfs Thur van de bokkerijders uit Limburg (NL) was nog even langs gekomen om ons uit te zwaaien (ja, met de auto).
En hoe het ieder jaar ons toch weer lukt : Gewoonte getrouw ook dit iets later als gepland vertrokken. Niet erg want het was droog en de eerste stop was met eten voorzien. En zo gingen we met een korte rit en wat klein oponthoud naar de pita hoofdstad van Vlaanderen, Borgerhout. Waar we aan zeer democratische prijzen ons konden vullen met de heerlijkste gerechten uit mediterane keuken.
Het kot nog niet goed uit staan we gelijk in de file..niet met de brommer! Dus al slingerend tussen de auto´s door naar de ander kant van het Stad, dat ging redelijk vlot. Zo goed en zo kwaad de geplande route volgend en een klein regenbuitje meenemend, zaten we al snel in Hoboken om daar in het centrum (?!) in een café (was precies groot genoeg) nog eens op te warmen.
Het Weer was een wereld beter als de week er vóór toen er nog een pak sneeuw lag van 10cm en het 11 graden vroor, -over geluk gesproken-, maar met een graad of 6 was het qua temperatuur best redelijk maar een dik wolkendek en straffe wind maakten het niet comfortabel, daar is het dan ook een winterrit voor ;-)
Om de rit compleet te maken nog via de Schelde oever en over vette casseien terug naar de grote markt.

De foto´s zullen het vast beter vertellen :

verzamelen

Eigen bokes in het buskot..
Restaurant Akdeniz


cafe 't briljantje

grote markt
Met foto´s van : Tony Wouters, Jason Jay Pescod, Peter Staal

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539