Puch en Tomos Club Vlaanderen
Herfstrit 2009 in ´t Pajottenland
18-10-2009 Lennik


Herfstrit 2009 , in het Pajottenland.

Nadat vorig jaar de provincie Antwerpen aan de beurt was, zijn we het dit jaar gaan zoeken in het mooie Pajottenland. De rit werd uitgezet door PTCV-lid Jason die koste nog moeite had gespaard om de mooiste plekjes van zijn streek voor ons even op een rijtje te zetten.
Het startschot van de rit werd gegeven in Lennik om van daaruit te vertrekken richting Onze lieve vrouw Lombeek waar ook het middagmaal werd genuttigd bij de gerenoveerde graanmolen, die als decor diende voor de opnames van Kapitein Zeppos.
Na enkele euvels te hebben verholpen, hadden nu ook Peter en Jelle ,2 uur later dan gepland zich bij het gezelschap gevoegd. Hiermee was de groep dan ook volledig : Jason, Nico, Toon, Peter, Jelle.
Na een uitgebreide maaltijd waardat het eerste drankje ons aangeboden werd door Jason, waarvoor dank, en een bezoekje aan de molen, hebben we onze route verder gezet over een heuvelachtig maar vooral verrassend stukje pajottenland , richting Galmaarden waar we na een kleine tussenstop met het nodige hapje en drankje gesponserd door Nico zijn door gereden tot in Gooik.
Hier hebben we dan ook nog even ons stalen ros aan de kant gezet om nog te genieten van een drankje en uiteraard ook voor de beste pannenkoeken van heel het Pajottenland.
Nadat iedereen dan terug opgewarmd was, hebben we onze rit nog eventjes voortgezet tot onze eindhalte Lennik.
Als besluit kunnen we stellen dat dit weer een zeer geslaagde rit was met goedgemutste weergoden en uiteraard een zeer goede gastheer in de vorm van onze eigenste Jason.
Loading image. Please wait ..

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539