Puch en Tomos Club Vlaanderen
verslagen - Verslag van PTCV 5 jaar jubileum
Verslag van PTCV 5 jaar jubileum
29-30 Augustus 2009

De ralley Wakkerzeel-Hoek ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van onze club was een mega-succes. Goed weer speelde daarin al een belangrijke rol, en met een zwaar georganiseerde uitgezette route van Wakkerzeel naar Duffel , Duffel naar Broechem en het laatste traject van Broechem naar Essen-Hoek was het een ware uitdaging voor de deelnemers. Door quiz vragen onderweg werd het allemaal nog wat lastiger, en door technische problemen werd het voor de ploeg van ´de familie Puch´ een echte beproeving.
Het eerste stuk was door Rudi, die ook het ontbijt en de start verzorgde, uitgezet en ging langs het fiets knooppunten netwerk naar Duffel, met een kleine afkorting en wat aanpassingen op het eind om bij onze BBQ sponsor Jan Bruyninckx uit te komen.
Het tweede deel volgens bolletje-pijltjes principe was van de hand van Jelle Geudens, die ons de mooiste plekjes rond zijn woonplaats heeft getoond met een spannende route. Uitkomende bij hem thuis in Broechem, na een spel stop aan de Moorstraat waar Rudi zich tijdelijk had gevestigd.
Vanaf daar was het weer knooppunt bordjes volgen door de bossen en vila wijken van Schilde, de bebouwing van Brasschaat en door het militair domein om kort voor Kalmthout te moeten ringsteken bij een controle post van Peter. Toen nog een klein schoon stukje tot Hoek.
Bij aankomst in de oude jongensschool van Hoek waren er verhalen te over...kopstaart botsing, verloren rijden (of was het de rest), kapotte koppeling ..en dat alleen nog maar van de familie puch. Snel de tent opzetten in de tuin van Peter en weer terug naar ´de school´, de BBQ brandde vlot en slager Jan zorgde voor een heerlijk maal. Saskia had gezorgd voor de groentjes en de rest, Chris voor het dessert, en de Wineloft voor de wijn, kortom we kwamen niets te kort.
Rond middernacht de brommers nog verkast en voor wie nog niet slapen wilde nog muziek en drank.

De volgende morgen waren de meesten al vroeg op en werd er ontbeten in de tuin onder een stralende zon. De brommers weer opgezadeld en vanaf kwart voor 12 reden we in een lange sliert weer over Broechem. Waar Swa z´n brommer met technische problemen moest achterlaten, maar we gastvrij ontvangen werden door Jelles moeder. Verder naar Duffel voor een pint en boulette bij Jan. En dan door naar Wakkerzeel, maar nu alles via de rechtstreekse route, waardoor we om ruim half vijf weer bij Rudi op de oprit stonden. Een kleine 3 uur rijden, ongeveer de helft van de dag er voor. We hopen dat onderstaand foto verslag de mensen die niet mee deden toch zal overhalen een volgende keer maar wel mee te gaan, en de deelnemers een goede herinnering zal bezorgen.


aankomst, ontbijt en vertrek te Wakkerzeel
Onderweg

Duffel

Broechem
Evert in actie
onderweg en Ringsteken

Eindelijk in Hoek

BBQ en Feest

's morgens
oops remkabel gebroken
Terug reis

Wakkerzeel again
En weer terug naar Hoek, dus voor Jelle was het Broechem-Wakkerzeel-Hoek-Wakkerzeel-Broechem (een kleine 300km in een weekend)
Foto inzendingen van : Jan Oosterveld, Peter Staal, Jason Jay Pescot, Jelle Geudens, Rudi

En hoe de wereld er voor Jason (z'n foto toestel) uitzag op Zondag

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539