Puch en Tomos Club Vlaanderen

Verslag van de PTCV-Lenterit 2009
19 April 2009
We hadden er lang op moeten wachten: de eerste volwaardige PTCV-rit van het nieuwe jaar 2009. Het weer zat de voorbije maanden geenszins mee en velen lieten dan ook hun voertuig in de stalling staan.

Gelukkig hadden we onbedoeld met onze rittenplanning ingespeeld op de weersverbetering die zich in april voltrok en dankzij de routeplanners Yves en broer Peter konden we een mooie dag tegemoet rijden. De rit voerde ons van Heist-op-den-Berg naar Herentals en terug en verliep vlekkeloos. Enkel Marc moest bij het vertrek snel nog van voertuig wisselen doch hij was daar op voorzien.

Het was tegelijk ook een treffen van Puch en Kreidler, en die laatsten waren me z´n vijven vertegenwoordigd. Verder telden we één Tomos(ragbak ;-), twee Maxi´s (!), heel wat MV-tjes , drie (!) ds-jes en enkele VS-jes waaronder het bouwsel van Toon die blijkbaar z´n leven aan het beteren is en nu vol voor bling-bling gaat ;-)
Kortom: we telden 21 voertuigen en 22 koppen (Arno). Niet zo gek die PTCV-ers !

Bij deze willen wij Yves & Peter nog eens van harte danken voor de vlekkeloze organisatie en het aangename gezelschap.De route


verzamelen geblazen op het Kerkplein te Heist-op-den-Berg

Even alles op punt zetten, net buiten Heist-op-den-Berg, vooraleer echt te vertrekkenOnderweg naar Grobbendonk om Jelle & Peter op te pikken

onderweg naar onze eetgelegenheid, resto De Brigand, te Herentals


Café-brasserie Brigand te Herentals: the place to beOnderweg en cremeglaceke lekken in Averbode

Zonnig en warm, dat vraagt om een ijsje ;-) uitrusten bij de abdij van Averbode


terug naar Heist op den Berg

Afsluiting bij de kampioenen derde klasse in Heist


EXTRA FOTO´s VAN DEZE geslaagde ´BROMMERKESDAG´

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539