Puch en Tomos Club Vlaanderen
Verslag van de winterrit 2007
28-12-2008 Antwerpen
Verslag
Een winterrit zoals het moet zijn, een hele dag net onder het vriespunt, droog, zonnig en met matige wind. En gelukkig geen pech plaag, een afgevallen trapper en sliding op de eerste vette rails die we konden vinden, mogen niet tellen... ..
Meer verslagen volgen hoop ik van de deelnemers..(stuur maar naar peter@ptcv.be )
Van Tony Wouters ontvingen we al deze foto inzendingen :

De Route
De route was al deels uitgezet in 2007, maar doordat de noorderbrug toen defect was hebben we de andere kant niet kunnen rijden en hebben we 2x het toch wat saaie, maar goede fietspad langs de scheldelaan gereden.
Dit jaar was er dus rekening gehouden met een falende brug, erg slechte weeromstandigheden etc. Op zoek naar de kasseien en bereidbare kades die in de vorige ritplanning nog maar matig aanwezig waren, hebben we nog 2 middagen rondjes gereden met de auto om nog niet afgezette wegen te vinden ( Alles staat tegenwoordig bijna op slot.) , en nog een tussenstop zonder ver de bebouwing in te moeten. En het is aardig gelukt, maar kleine stommiteitjes blijf je houden...op de 2 dagen voor kerst was het cafe waar we vorig jaar te gast zijn geweest in Lilo niet open...tja zo net op kerst avond of ´s nachts.. kan natuurlijk. Ze zullen wel gewoon open zijn tussen kerst en oud jaar..net als vorig jaar. DUS NIET. In heel het zomers gastvrije Lillo 1 cafe open, ahmm restaurant, dus stonden we als haringen in een ton op de rookafdeling..

Verzamelen

Onderweg tot Ekeren

Ekeren
onderweg tot lillo

Lillo-fort

Tot de kerstmarkt en kermis aan de Scheldekaai

Op de Kerstmarkt

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539