Puch en Tomos Club Vlaanderen

16 de oldtimermototreffen te Leuven, Engels Plein


Zondag 28 september was een schitterende dag: het weer bleek uitzonderlijk goed te zijn - echt zomers -, het gezelschap was select doch treffend, pechgevallen werden er deze keer NIET genoteerd (!!) en de drank stroomde rijkelijk ;-)

Met enig wantrouwen vertrok ik die zondag in de late voormiddag - rond 11 uur - met m´n in België unieke Tomos SuperSport naar de plaats van afspraak: De Wineloft te Leuven. Wantrouwen, omdat m´n oldie al sinds een jaar of meer niet meer berijdbaar was wegens lichte herstelwerkzaamheden en ik er dus echt geen eed op durfde doen hoe ie zich zou gedragen onderweg. Wantrouwen ook, omdat ik vooraf wist dat menig actief clublid er deze keer niet zou bijzijn.

Niet getreurd: de Tomos deed het uitstekend en tot het select gezelschap konden we rekenen: Ward, Jan, Guido, Toon, Nico, Jelle, Marc en mezelf.

Hieronder brengen we één en ander in beeld. Startpunt vormde het zondaags apéritief in De Wineloft. Daarna trokken we naar het treffen onder het viaduct, om vervolgens een korte rit naar Tildonk te maken en tijdig terug te rijden naar het motortreffen om de prijsafroeping niet te missen. Dat laatste werd evenwel weer niets voor ons. Men houdt blijkbaar nogal aan de sportallures van Kreidler vast. Jammer voor degenen onder ons met echt zeldzame pronkstukken ;-(

enkele van de prachtige 'zware jongens''little big men' ;-)we kwamen een oud bekende tegen ...


bijkomende foto´s van Luc Mahieu van De Scootvrienden
... en er viel verder heel wat moois te spotten ;-)het was gezellig onder onsen deze had wat sommigen onder ons betreft echt mogen winnen in z'n categorietot slot een welgemeende 'fuck you' aan wie het echt verdient

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539