Puch en Tomos Club Vlaanderen


Ook de PTCV was present op Kauwe Klauwe 2008
Hier een klein verslag over Kauwe Klauwe (kk) 2008:.

Op 27 januari om 8u00, het was prachtig weer, vertrokken Toon ,Marco en ikzelf (Nico) via een tussenstop te Duffel om Evert op te pikken naar Scheveningen.

De lokatie was moeilijker te vinden dan vorig jaar: zelfs met gps op zak reden we nog fout. Gelukkig had Tijn ( Nederlandse vriend van Toon ) ons per gsm naar de juiste plek van afspraak geloodsd.

Nadat we de vier brommertjes uitgeladen hadden wees de klok op de boulevard all 12u30 aan. Na een zakje Friet vertrokken er zowat 350 brommertjes onder politie-escorte van Scheveningen naar Den Haag. Onderweg werd de groep met enthousiasme onthaald door de gewone burger. Er werden tal van foto´s en filmpjes gemaakt ( you tube? ). Op de markt van Den Haag werd nog veel onder verschillende clubleden gebabbeld. Zn natuurlijk werd er ook ´een glas´ gedronken .
Maar voor onze Toon draaide het verkeerd uit, want plots werd hij erg ziek zodat we stilaan naar Belgie terug moesten.

Als enige Belgen en met ons vest van de PTCV vielen we wel meer op dan andere jaren en werden we daar dan ook op aangesproken. Zo stond in de lokale pers ´ maandags geschreven "dat een familie uit Brussel met vier personen aanwezig was en dat ze vorig jaar een bon kregen omdat er zonder kenteken werd gereden". Dus geloof die pers maar niet ;-)
Geen bon van de vriendelijke politie, en enkel een stikker van Studio Brussel op Toon zijn Puch.

Het was al bij al opnieuw een geslaagd evenement dat de afstand en vroeg opstaan meer dan waard was. Zagen we daar ook geen jaloerse Jan ons staan op te wachten ? Dus vrienden van de PTCV: zien we ook u volgend Jaar ? 350 Puchjes + 1, daar kan je immers zelf voor zorgen !


Goetjes van Nico,Toon,Marco en EvertCopyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539