Puch en Tomos Club Vlaanderen

Infotorial over onze sponsor de Wineloft.

Sinds enkele jaren is Leuven weer een handelszaak rijker: Jan en Marc Vandenberg van wijn- en drankenhandel de Wineloft, verwelkomen u met plezier in hun drankenspeciaalzaak, gelegen aan de Vaartkom, vlakbij het Engels Plein, meer bepaald in het Manhattangebouw. Niet alleen wijnen - zowel uit Frankrijk als uit andere wijnlanden - staan er netjes uitgestald, doch ook whisky en porto behoren tot het rijkgevulde gamma. Wens je een portofles van een welbepaald jaar, dan kan je er van op aan dat ze hier wel te vinden is. Altijd leuk als attentie bij een verjaardag of een ander evenement waarbij het jaartal er toe doet.

Wat aan de Wineloft opvalt is vooral het aparte interieur: ingebed in de handelszone langs de vaart en deel uitmakend van het vroegere industriecomplex, kom je terecht in een zee van ruimte die smaakvol en functioneel is ingericht met het oog op het genieten en degusteren van wijnen.

Jan en Marc laten zich echter ook kennen van hun andere kant: bij hen stopt de gastvriendelijkheid niet bij de kassa: zij trachten ook kunst in huis te halen en spelen geregeld in op culturele evenementen van de stad Leuven. Zij beperken zich hierbij niet tot het promoten van hun eigen handelszaak doch begeesteren ook de overige handelaars uit het pand om hierin te participeren. Veelal gaat dit gepaard met het betrekken van één of meerdere kunstenaars bij dergelijk evenement. Hun creatief aanbod vind je terug op hun website www.wineloft.be.

Loop er eens langs en doe er je voorraad in voor je dagelijkse wijnvoorraad of voor speciale gelegenheden. Je vindt er een zeer ruim aanbod zeer smaakvolle en betaalbare wijnen !!!


Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539