Puch en Tomos Club Vlaanderen

Verslag van de lenterit 2007 op zondag 15 april


Zouden we of zouden we niet ? Deze vraag hield ons enkele weken bezig als clubbestuur, want we waren al volop bezig om voorbereidende maatregelen te nemen met het oog op de organisatie van een tweede weekend in het voorjaar in de Ardennen. Dus: dan ook nog een lenterit organiseren in het voorjaar naar jaarlijkse gewoonte ?
Aanvankelijk dachten we de organisatie ervan te laten afhangen van het al dan niet laten plaatsvinden van het geplande weekend. Nu zag het er een hele tijd naar uit dat dat weekend niets zou worden, maar intussen weten we beter ;-)
Vader en zoon Nelissen hadden we in elk geval al, inspelend op hun eigen voorstel, gevraagd om eens een rit uit te zetten in Belgisch Limburg. Mocht het weekend niet kunnen plaatsvinden, dan zouden we in het voorjaar onze lenterit kunnen rijden in Limburg en anders dan zouden we die Limburgrit kunnen agenderen als zomerrit ...
Uiteindelijk kozen we niet voor of/of doch namen we beide evenementen in ons ritprogramma op ;-)
Hieronder krijg je een beeld van de mooie plekjes die Nico en Toon wisten uit te zoeken. De rit verliep evenwel niet zonder technische hindernissen, zoals de aandachtige kijker wel zal opvallen. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Swa moest weer zijn beste kunsten laten zien als technicus-van-dienst ...
Wat je NIET kan zien op de foto´s zijn de weersomstandigheden: die waren ronduit zomers; kortom: een ´hel van een rit´ ! Veel kijkplezier en wees er zelf bij de volgende keer !
het vertrekpunt van wandelaars én oldtimerbromfietsers

de eerste etappeen Ambiorix zag dat het goed was

de grote markt van Tongeren

Bezoek aan de gevangenis te Tongeren


crimineel gasten

terrasjesweer op de grote markt van Tongeren
Op weg naar het middagmaal
een Tomos is toch nét even anders ;-)

vader en zoon; of wat dacht je ?


De veerpont


panoramisch zicht
Panorama
cultuur snuiven in Alden Biesen

Militair getinte tussenstop


onze wegkapitein


gezellig afsluiten in eethuis De Tommen
Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539