Puch en Tomos Club Vlaanderen


Verbroederingsrit met De Grensrijders


Elke tweede zondag van de maand trekken de oldtimerfanaten van vriendenclub De Grensrijders er op uit: de oldies van alle merken worden van stal gehaald en iedereen uit Hulst en omstreken verzamelt zich tegen 13 uur aan Café-Restaurant De Eendracht, aan de Stationsweg 8.

Wij leerden Ivo & Luc, twee gangmakers onder deze oldtimerliefhebbers, eerder toevallig kennen en al van bij het eerste contact bleek dat we er dezelfde filosofie op nahielden: niets moet, alles kan. Top of the bill was dat er blijkbaar ook enkele ´puchies´ onder de vrienden te tellen vielen, en zo kwam van het één het ander: we spraken af om op zondag 11 maart 2007 samen uit te rijden. Uiteraard ligt de vertrekplaats niet direct aan onze voordeur, doch dat had toch een zestal leden er voor over, waaronder Noël en zijn maat Julien als nieuwbakken leden. Jules Paping blijkt op beide ledenlijsten aangemeld te zijn, wat mogelijk een voorteken was van deze unieke doch zeker niet enige verbroederingsrit.

Het weer schikte zich zelfs naar onze wensen en leek ons bijzonder goed gezind. Wij namen enkele foto´s doch verwijzen hiervoor ook graag naar de website van De Grensrijders en de daar door hen geplaatste foto´s: zie www.brommerclub-de-grensrijders.tk


wachtend op de anderen

showtime voor het vertrek

enkele PTCV-leden van dichtbij

onderweg

de eerste verplichte stop wegens lekke band van de gangmaker

ons Doel

tweede verplichte stop wegens lekke band van de gangmaker ;-)

en weer verder richting ...

eerste gewenste ;-) stop aan het oude fort te Liefkenshoek

eindstop in De Eendracht, met mooie achtergronden ;-)

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539