Puch en Tomos Club Vlaanderen

Verslag van de herfstrit 2006verzamelen geblazen
De nazomerrit zinderde bij sommigen onder ons nog na, doch alweer stonden we vertrekkensklaar. De vaste kern PTCV-ers meldde zich quasi stipt - en dat nog wel met het winteruur op de kering - aan op de afgesproken vertrekplaats te Wuustwezel. Uiteraard onder de kerktoren, al was het maar om de geur van vers gistend bier op te vangen van het nabijgelegen café.
Waren op het appèl namens onze Vlaamse club: Peter, Saskia, Cois, Martine, Matthias, Stef, Nico, Toon en ikzelf. Jammer dat heel wat andere clubgenoten niet opdaagden. Bij deze doen we nog eens een oproep aan allen om eens mee te rijden. Geloof me mensen: dit beklijft en de volgende keer meld je je weer aan. Je zou het joyriden kunnen noemen, maar dan legaal (of toch praktisch legaal ;-)

Download hier het route kaartje

in startpositie
onderweg
We startten dus ´onder ons´, om dan verderop aan te sluiten bij de Bergse Puch- en Tomosclub en de grotere groep te vervoegen. Dit eerste stuk rit bleek langer te duren dan verwacht en het moet ons toch wel een 35 à 40 km verderop hebben gebracht. Schitterende landelijke wegen, wijds, vlak en mooi ´straight on´.'Achtmaal Dood'verbroedering met de Bergse Puch- en Tomosclub en andere Nederlanders

aan de basiliek

Een DS50R met het Roller front.gezellige lunchstopde witte ridderinteriorshet verdriet van Marjoleingezellig tafelen

beestig goedwaar het om gaatde laatste stop, in café De Bijl

terug 'onder ons' en met Jan & Alleman

verbroederingnagenieten met bijpassende muziek
DIASHOW MET MUZIEK als uitsmijter !!! (klik dus op deze link)

Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539