Puch en Tomos Club Vlaanderen
"Wie Puch doet, Puch ontmoet"
Ontmoeting met Bram, Willem & John

Bram, in levende lijve
Het is een oud gezegde en een waarheid als een koe. Menigeen onder ons die al een tijdje in ´het wereldje van Puch & Tomos´ vertoeft, heeft het intussen zelf wel aan den lijve ondervonden: Puch & Tomos scheppen banden.
Sommigen onder ons stellen af en toe zelf wel een brommertje te koop. Wegens overtal, dubbel bezit, geldnood of omdat men wat anders op het oog heeft. Nooit omdat men er echt op uitgekeken is, of het moet wel erg gesteld zijn.

Ons overkwam een dergelijke verkoopdrang toen wij ons blik lieten vallen op een uiterst zeldzame TOMOS-racer die in Slovenië te koop werd aangeboden. Daar hing natuurlijk een prijskaartje aan vast en om thuis ´de kerk in het midden te houden´ moest er dus wat anders sneuvelen. Gelijk zette ik er dan maar drie ineens te koop via Marktplaats. Niet om die ook alle drie van de hand te doen, doch om zo spoedig mogelijk over vers geld te kunnen beschikken zodat die TOMOS-racer niet langer een droombeeld zou blijven.

Die TOMOS-racer werd intussen de onze (voor foto´s verwijzen we je naar de fotopagina onder mijn naam; zoek maar even ;-)

Bram, Willem & John bleken wel wat te zien in mijn oldies en namen contact op. Dit Nederlandse trio scheen onvervaard en wist zeer goed de klepel in de klok hangen. Veel woorden werden er dan ook niet vuilgemaakt bij het aanschouwen van mijn beauties. Want ja: eentje bleek niet genoeg om de dorst naar Puch te stillen. M´n mooi vs-je, m´n paarse Skyhunter en m´n bloedmooi rood ds-je vetrokken alle noordwaarts. In goede handen zijn ze; daar ben ik zeker van. En daar komt het voor mij op aan.

Puch- en Tomosgr,

Roedi Poech, ook wel gekend als Tom Osoverdracht met pijn in het hart

de Skyhunter na de poetsbeurt door Bram
Bram aan het woord, na de aanschaf, via e-mail: "Wij zijn ook Leidenaars (GLIBBERS) en die zijn net even wat anders als de meeste Nederlanders ;-)
alsook ... "De Puch´s zijn een uurtje geleden in Sassenheim aangekomen zonder enig probleem onderweg. Ze staan inmiddels voorlopig in de gang want zoveel ruimte heb ik nog niet. En nu poetsen en schouwen. Mijn vrouw is er ook blij mee. Ze vond ook de Daisy erg prachtig.Maar die is nu onderweg naar Leiden. Bedankt door Bram Willem en John voor de fijne ontvangst en de aankopen."

Het was ons ook zeer aangenaam. We hebben een fijne dag gehad. Vanochtend heb ik op allebei een paar rondjes in de straat gemaakt. Ging eigenlijk perfect na ruim 30 jaar niet op een brommer te hebben gereden. Als de schouwing nu ook nog snel gaat lukken dan rijden we over een tijdje..."

En ja hoor, na enkele dagen volgde dit geruststellend bericht:
"Vandaag de kentekens al ontvangen.Zonder enig probleem dus.Nu nog de kentekenplaten laten maken en ze verzekeren, en Bram kan rijden."

Ga ook eens kijken op www.motorenenscooters.nl
Bram aan het woord: "Hierbij een foto met mijn vrouw en buldog Ginger op de Puch in de gang.Op de foto zie je ook een tekening van mij door Herman Brood."
ten huize Abraham, Mieke & Ginger

de nieuwste aanwinst van Bram

Copyright © PTCV 2004 - 2021
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539