Puch en Tomos Club Vlaanderen
Ook Bart Wellens is gek op PUCHWeinigen weten het, maar het is zo: zowel oud- wereldkampioen veldrijden en zilveren medaillewinnaar op het voorbije WK Bart Wellens, als wereldkampioen wegrijden Tom Boonen hebben wat met PUCH.
Wat Bart betreft moet je maar even afstemmen op het TV-programma ´Wellens & Wee; de aandachtige kijker zal dan opmerken dat in het introfilmpje een oud DS-je voorkomt. Lid Toon maakte ons daar op attent en bezorgde ons trouwens ook kopie van dat filmpje dat je via de rubriek ´clubblad´ kan downloaden. Het duurt niet lang, maar lang genoeg om één en ander te ontwaren.
Reden genoeg zo vonden we, om eens nader kennis te maken met Bart die trouwens keer op keer de veldrit te Essen wint en laat dat nu de stek zijn van onze Peter ...

Dankzij de vriendelijke en correcte bemiddeling van Nancy van Kasteren van managementbureau Pro-Contract NV geraakten we in contact met Bart en zijn FIDEA-ploeg. Op dinsdag 18 juli ontmoetten we hem en zijn maats in zijn trainingscentrum te Kasterlee, hotel-restaurant De Residentie, een plaats om warm aan te bevelen (zie www.residentie.be).

Hieronder vind je wat foto´s van deze ontmoeting. Meer over Bart en zijn wielerheden vind je via www.bartwellens.be

Bedankt Bart voor deze hartelijke en gemoedelijke ontmoeting ! Wij supporteren voor je !Copyright © PTCV 2004 - 2023
Contact : E-mail : info@ptcv.be Tel: 03-2971539